LAKOVI ZA NOKTE: TRENDI BOJE ZA ZIMU

Dame su uvek zainteresovane za otkrivaju nove načine naglašavanja svoje lepote, a među njima je i odabir boje laka za nokte, koji će učiniti da ruke izledaju lepo i moderno. Pogledajte koje boje su ove zime u trendu, istražite razne nijanse, da bi vaši nokti bili zavodljivi i moderni.

NOVA “GREIGE” BOJA

Jedan od videćih trendova ove sezone je “greige” boja noktiju – siva (grey) koja se preliva u bež (beige), koju je Chanel napravio popularnom. To mogu da bude sve nijanse sive, braon i bež u kombinaciji, i odgovaraju svakom obliku i dužini nokta.

METALIK BOJE

Ako ste od onih kojima je dosadila klasika crvenih noktiju, ili romantičan izgled  frenč manikira, onda će vas obradovati vest  da su metalik boje lakova pravi hit ove sezone. Povratak 80-ih je apsolutni hit kad su boje laka za nokte u pitanju. Ako oklevate, zaberite neku od svetlijih nijansi.

BESMRTNA CRVENA

Različite nijanse crvene su uvek bile nezameljive ako želite da naglasite vaš šarm. Sve nijanse, počev

od najtamnijih do pastelnih, potpuno su kompatibilne sa svakim stilom vašeg oblačenja.

Najskuplji lak za nokte

Ako ste u mogućnosti, vaši nokti mogu imati glatki sjaj dijamanta sa delikatnim zlatnim listićima, koji se nalazi u bočici koja je ukrašena sa 1.118 malih dijamanata. Za takvo zadovoljstvo treba da izdvojite “samo” 130.000 dolara.

Blic Žena

One thought on “LAKOVI ZA NOKTE: TRENDI BOJE ZA ZIMU

  1. hvala puno na ovim savetima zaista su mi potrebni…. savjeti za nokte su super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zatvoreno za komentare.