PRSLUK, ŠIK ZIMSKI DETALJ

Dizajneri su se, inspirisani prslucima, zaista potrudili da osim onih klasičnih ponude i nove drugačije modele, kombinujući različite materijale

Na modnoj sceni ove sezone prsluci su u samom vrhu modnih trendova. Dizajneri su se, inspirisani ovim komadom odeće, zaista potrudili da osim onih klasičnih ponude i nove drugačije modele, kombinujući različite materijale. Prednost prsluka je u tome što se uklapa uz svaku odevnu varijantu i daje posebnu notu svakom stilu. Osim toga, njega možete nositi i ispod jakne, kaputa, bunde… Ove zime izbor modela je raznovrstan, od elegantnih, sofisticiranih, retro, do onih koji se uklapaju u boemski, ležeran i rok look.

U elegantnoj varijanti dominiraju prsluci od svile, satena, štofa, a ove sezone poseban akcenat je na modelima od metalik materijala koji su veoma zahvalni za kombinovanje. Najatraktivniji je kao i do sada crni prsluk sa kojim se možete poigrati u svakoj odevnoj varijanti, a ove sezone moderniji su duži modeli. Veliki povratak doživeli su kožni prsluci, a posebno su aktuelni izlizani modeli. Kožni prsluk najbolje stoji preko obične majice, lagane košulje ili neke retro haljine. Već nekoliko sezona u vrhu su i krzneni modeli, koji su se pojavili u različitim krojevima u crnoj, sivoj, bež, beloj, braon… boji. Nose se i kraći i duži, široki uski, strukirani, ravni… Mnoge dame uveliko su ih uvrstile u svoje svakodnevne odevne kombinacije, jer krzneni prsluci, osim što dobro greju, celokupan izgled čine upečatljivijim. Dizajneri su poseban značaj dali prslucima okićenim kamenčićima, šljokicama, metalnim dodacima, lancima, štrasom… koji u svakoj kombinaciji izgledaju veoma šik.

V.Novosti