U ZAGRLJAJU KRZNA

Krzno uvek u trendu što potvrđuju i najnovije kolekcije mnogih kreatora

Krzno je, bez obzira na to šta nalaže modni diktat, uvek u trendu što potvrđuju i najnovije kolekcije mnogih kreatora. Dame ga vole zato što celokupnom izgledu daje elegantnu i otmenu notu, ali i zbog toga što dobro greje.

Bunde su i ove sezone veoma aktuelne. Bez obzira na to da li su od pravog ili veštačkog krzna, akcenat je na širim modelima sa istaknutim volumenom. Kraće bundice izgledaju vrlo atraktivno, a zahvalne su jer mogu da se kombinuju uz elegantnu, ali i kežual odeću. Osim bundi u sivoj, braon, bež i crnoj, aktuelne su i one u crvenoj, zelenoj i plavoj boji.


Krzneni prsluci su nezaobilazni deo mnogih kombinacija. Ne samo da izgledaju šik nego su i vrlo praktični jer su odličan izbor za mnoge prilike. Aktuelni su razni modeli, i duži i kraći, sa kaišem, istaknutim ramenima, dubljim izrezom, rajsferšlusom, dugmićima…


 

Šubare su ove zime doživele veliki povratak na modnu scenu. Nisu više rezervisane samo za elegantan look, nose se u raznim veličinama. Ipak za dame koje naginju sportskom stilu prikladnije su kape od krzna.


 

 

Krzneni bolero je takođe hit komad koji i preko haljine, tunike, sakoa, košulje ili majice – uvek izgleda efektno. Kao i okovratnik koji kao modni dodatak svakoj odevnoj kombinaciji daje sofisticiranu notu.


 

 

I ove sezone krzno se kao detalj viđa na torbama i cipelama, a posebno na čizmama i rukavicama. Krznom su obrubljene haljine, suknje, sakoi, kaputi, šalovi…

 


Život +