NAJNOVIJI TRENDOVI NA NOKTIMA

Lepi nokti uvek privlače pažnju, a ako želite još više da ih istaknete možete isprobati neki od aktuelnih trendova.

Nokti se ove sezone oslikavaju na razne načine, izgledaju kao mala umetnička dela. Poseban akcenat vizažisti stavljaju na nail art i francuski manikir. Što se tiče izbora boja sve je usklađeno sa trendovima na modnoj pisti. Važno je samo da manikir uskladite sa vašim stilom odevanja, ali i karakterom.

Ispucali, crackle lak

U pitanju je tehnika lakiranja noktiju kod koje se koristi specijalan lak koji daje ispucali efekat. Ovo je jedan od modernijih načina šaranja noktiju, a može da se radi u svim kombinacijama boja. Mogu da se nanose i na druge boje lakova bez obzira na nijansu, i da noktima daju veoma neobičan izgled. Ako želite da istaknete prošarani efekat najbolje je da kao baznu boju namažete tirkiznu, crvenu, žutu, zelenu, pink ili žutu.

Francuski manikir

Najnoviji trend je nanošenje kontrastnih boja. Na primer, osnovu nokta namažete belim lakom, vrh i koren crnim. Ako, pak, želite nešto diskretnije možete da kombinujete zlatni i srebrni lak sa teget, ljubičastim, crnim… Srebrni, ili zlatni namažite na vrh nokta, a ako želite glamurozniji efekat namažite ga i na koren.

Svetlucavi lakovi

Više nisu rezervisani samo za Novu godinu i svečane prilike, sada se nose i preko dana uz ležerne i jednostavne odevne kombinacije. Moderni su svetlucavi lakovi u svim bojama, a sa njima se možete poigrati na razne načine. Možete ih namazati samo na vrh nokta i kombinovati sa mat nijansom, ili ih ukombinovati sa dve različite boje.

 

Paukova mreža

Ovaj motiv je jedan od najaktuelnijih trendova, a s obzirom na to da zahteva spretnost najbolje je da oslikavanje prepustite stručnjaku. Kako bi se slika bolje videla birajte kontrastne boje.

 

 

Animal nail art

U skladu je sa trendovima na modnoj sceni. Možete ga uraditi na celim noktima sa šarama leoparda, tigra ili zebre. Ili samo na vrhu ili korenu nokta, kao francuski manikir.

 

 

Život +