BOLERO ZA DAN I VEČE

U kolekcijama za proleće i leto 2011. bolero je nezaobilazan detalj. Može da se kombinuje uz različite stilove – elegantan, „kežual“, sportski

Već nekoliko sezona bolero je u vrhu modnih trendova i prisutan u mnogim kombinacijama. I u kolekcijama za proleće i leto ovaj modni detalj može da se vidi uz različite stilove – elegantan, „kežual“, sportski. Dame ga vole zato što je praktičan, prikladan svakoj figuri, godinama, prilici, ali i zbog toga što uvek može da bude upečatljiv i celu kombinaciju učini drugačijom.

Izbor modela je ogroman, a na vama je da izaberete da li želite da izgledate elegantno, romantično, glamurozno ili, pak, birate ležerniju varijantu. U tome i jeste prednost bolera, što možete da ga kombinujete na razne načine i jednostavno prelazite iz jednog u drugi stil.

Ovog proleća nose se modeli od pamuka u raznim bojama i dezenima. Aktuelni su i heklani modeli u neutralnim pastelnim tonovima koji savršeno stoje preko romantičnih prolećnih haljina, ali dobro idu i uz džins.

Za izlaske i svečane prilike pravi izbor je bolero od svile ili satena, kao i modeli dizajnirani od svetlucavih i metalik materijala.

Život +