MAKSI ŠIROKE PANTALONE

Moderne su široke pantalone sa ravnim nogavicama koje izgledaju vrlo žentveno i elegantno. Možete ih kombinovati sa košuljama i tunikama

Dizajneri su i za ovo proleće bili inspirisani retro modom. Tako su se u vrhu trendova našle pantalone sa širokim nogavicama koje su se nosile 70-ih godina prošlog veka. Osim toga što su efektne i udobne ove pantalone mogu da prate različite stilove i u zavisnosti od kombinacija da budu vaš izbor i za posao i za izlaske. S obzirom na to da vizuelno smanjuju figuru treba ih nositi uz cipele sa visokim potpeticama, najbolje u istoj boji.

Moderne su široke pantalone sa ravnim nogavicama koje izgledaju vrlo žentveno i elegantno. Možete ih kombinovati sa košuljama i tunikama i sakoima različitih krojeva. Aktuelni su trapez modeli koji u zavinosti od materijala mogu da budu i svečani i „kežual“. Vrlo su atraktivne i plisirane široke pantalone dizajnirane od providnih laganih materijala, koje savršeno stoje uz obične jednobojne majice užeg kroja. Jako široki malo kraći modeli koji izgledaju poput suknje, idealni su za pristalice ležernijeg stila.

Maksi široke pantalone ovog proleća nose se u svim bojama – pastelnim, neutralnim i jarkim – a vrlo su zanimljivi i modeli prošarani desenima i štampanim aplikacijama.

Život  +