TUNIKE ZA SVE PRILIKE

Tunike su i ove sezone u vrhu modnih trendova, što se može videti i po aktuelnim letnjim kolekcijama.

Tunike su i ove sezone u vrhu modnih trendova, što se može videti i po aktuelnim letnjim kolekcijama. Deo su mnogih odevnih kombinacija, i u gotovo svakoj su vrlo upečatljive. Tunike su, inače, vrlo omiljene mnogim damama, pre svega zato što su lagane i prijatne, prikladne i za posao, šetnju gradom, izlaske, plažu. Osim toga, mogu se kombinovati uz sve, odgovaraju i ležernom i elegantnom stilu.

Kada je reč o modelima i bojama, dizajneri su i za ovu sezonu bili vrlo maštoviti. Aktuelni su lepršavi modeli prošarani različitim dezenima – geometrijskim šarama, životinjskim printom, cvećem i drugim motivima iz prirode.

Moderni su modeli A-kroja, sa rukavima ili bez njih, koji savršeno stoje uz uže pantalone, ali i uz šorts i bermude. Nezaobilazne su i tunike koje se nose ispod ramena, vrlo su ženstvene i šik, idealne za izlaske i druge opuštenije prilike. U trendu su i modeli sa naglašenim ramenima, suženi na bokovima, koji mogu da budu i deo ležerne i elegantne varijante.

Veoma atraktivno izgledaju i asimetrični modeli, dizajnirani od providnih materijala, kao i oni u hipi i džipsi stilu. Iako je preovlađuje trend jarkih boja, uvek su aktuelne tunike u pastelnim i neutralnim tonovima, posebno one prošarane sitnim cvetnim dezenima, koje svakoj kombinaciji daju romantičnu notu. Što se tiče materijala, dominiraju lan, muslin, pamuk, indijsko platno, svila…

Život +