KOMBINEZONI MODERNI I PRAKTIČNI

Maštovitim kombinacijama krojeva, materijala, boja i desena dizajneri su ga učinili modernijim i dali mu potpuno novi izgled

Pojavili su se osamdesetih godina, a pre nekoliko sezona vratili se na modnu scenu i postali deo gotovo svake kolekcije.

Reč je o kombinezonu koji je ovog leta apsolutni trend. Maštovitim kombinacijama krojeva, materijala, boja i desena dizajneri su ga učinili modernijim i dali mu potpuno novi izgled.

Mnoge dame su ga odmah prihvatile pre svega zbog praktičnosti, jer sa njim ne morate da kombinujete – imate sve i pantalone i majicu, tuniku, košulju ili top. Na vama je da izberete model koji najviše odgovara vašem stilu i detaljima koje volite.

Ove sezone izbor modela je zaista ogroman, mogu se naći u raznim krojevima, sa kratkim i dugim rukavima, ili bez rukava. Izdvajaju se kombinezoni sa dugmićima i sitnim cvetnim desenom inspirisani retro modom. Moderni su i jednostavni modeli, ležerni, ravnog kroja idealni za šetnje i opuštenije prilike. Kombinezoni od džinsa i ovog leta su upečatljivi u mnogim kolekcijama. Aktuelni su i modeli koji podsećaju na dimije inspirisane modernim i atraktivnim pantalonama.

Ovi kombinezoni dizajnirani su od laganih lepršavih materijala, a pun pogodak su i za dan i veče. Za svečane prilike kreatori predlažu glamuroznije modele sa šljokicama, od svetlucavih i metalik materijala, upotpunjene mašnama, karnerima, čipkom… Ovog leta nezaobilazni su i „vrući“ mini kombinezoni u varijanti sa bermudama ili šortsem, posebno modeli najsličniji letnjim haljinicama.

Što se tiče boja, moderni su kombinezoni u svim aktuelnim tonovima – pastelnim, jarkim, a posebno modeli prošarani desenima i printom. Ako želite da istaknete figuru kombinezon upotpunite dobrim kaišem. Uz ovaj komad odeće možete da nosite obuću po želji, savršeno pristaju i ravne ili sandale sa platformom i potpeticom, rimljanke, baletanke…

Život +