TUFNE ZA ZAVODNICE I DAME

Odeća sa tufnama menja celokupan izgled -i retro i romantična i izazovna, a istovremeno ženstvena i prefinjena

Tufne na odeći aktuelne su već nekoliko sezona, ali ovog leta potpuno su osvojile modnu scenu.

Odeća sa tufnama menja celokupan izgled, ona je pravo osveženje, i retro i romantična i izazovna, a istovremeno ženstvena i prefinjena. Ipak da bi postigli takav efekat važno je znati kako i kada je nositi.

Kreatori su se potrudili da ponude dosta kombinacija, od diskretnih do ekstravagantnih.

Naravno, u prvom planu su haljine sa tufnama, kratke, dugačke, uske, posebno se izdvajaju retro modeli u stilu 50-ih, sa istaknutim strukom i sečeni ispod grudi. Akcenat je i na haljinama sa volanima i karnerima koji daju izgled devojčice i mogu, na primer, da budu izbor za letnje večeri.

Moderne su i suknje od tačkastih materijala, posebno duži i modeli A-kroja.

Tunike klasičnog i asimetričnog kroja sa tufnama idealne su i za grad i za plažu, kao i majice i košulje koje celokupnom izgledu daju posebnu prefinjenost.

Nezaobilazne su i pantalone dizajnirane od laganih tufnastih materijala, najviše se ističu modeli ravnog kroja ili oni širi u gornjem delu koji podsećaju na dimije.

Osim u beloj i crnoj, tufne su se pojavile i u drugim bojama – crvenoj, plavoj, žutoj, pa i ljubičastoj, pink, zelenoj…

Jedno od pravila koje je poželjno da sledite je da izbegavate odeću sa krupnim tufnama ako ste krupnije građe i naravno tufne nikad ne kombinujte sa drugim dezenima i printovima.

Vaš look možete da upotpunite i sa tufnastim detaljima, koji su sasvim dovoljni da izgled učine posebnim. Kaiš, torba, sandale, šešir… prošarani tufnama svaku odevnu kombinaciju mogu da učine vrlo upečatljivom.

Život ­­­+