DESET IDEJA DA NAPRAVITE FRIZURU ZA DESET MINUTA

Šta možete da napravite od svoje kose za 10 minuta? Možda mislite da nije dovoljno vremena za frizuru, ali niste u pravu. Pogledajte.

OPUŠTENA PLETENICA NA STRANU

Za žene koje imaju poludugu i dugu kosu, ovo je definitivno jedna od najboljih opcija za frizuru. Pletenica sa strane je trenutno u modi, pa ćete sa tim potezom odmah ubiti dve muve. Ako želite da pletenica izgleda što ležernije, ispletite je što je opuštenije moguće i na kraju iz nje izvucite koji tanki pramen. Osim toga, pletenica je idealna frizura za letnje vrućine.

VELIKI CVET U KOSI

Ako želite da skrenete pažnju sa svoje kose koja jednostavno ne stoji kako bi trebalo, poslužite se velikim cvetom za kosu. Bilo da ga pričvrstite za konjski rep ili stavite na puštenu kosu za ovu simpatučnu frizuru potrebno vam je manje od deset minuta.

RAJF ZA KOSU

Rajf može da bude savršen način da ukrotite nestašnu kosu, posebno šiške, i postignete da vam kosa stoji na mestu bez mnogo truda. Nabavite rajfove različitih boja, debljina, materijala i menjajte u skladu sa odećom koju nosite.

RIZURA SA ŠNALAMA

Šnalice su oduvek bile savršen asesoar za „kroćenje“ nemirne kose, ali i ukras. Možete koristiti one od najjednostavnijih „nevidljivih“ ukosnica, do onih ukrasnih. Bilo da ćete njima pričvrstiti svoje šiške, pramen kose ili pletenicu , one su savršene za sve prilike.

REP SA VOLUMENOM

Ako vam zalizana kosa ne stoji dobro ili vam se taj stil ne sviđa, ovo je druga opcija koju možete da probate. Ova frizura dobro stoji osobama koje imaju gušću kosu, a isto tako lakše postižu željeni efekt. Prvo šta morate da uradite je da lagano natapirate kosu, samo je površinski zagladite i svežete u rep. Posle toga lagano natapirajte i rep, pa ga poprskajte sa lakom za kosu.

MARAME U KOSI

Na žalost, ne stoje svim ženama jednako dobro marame u kosi, a ako ste jedna od onih koje s maramom izgledaju dobro, ovo je definitivno opcija koju morate da probate. Prvo isprobajte kako sve možete da vežete maramu i koja debljina vam najviše odgovara, kad to savladate ujutru će vam biti potrebno samo nekoliko minuta da namestite frizuru.

TRAKE U KOSI

Ne morate da budete devojčica da bi nosile trake u kosi. Malo eksperimentišite kako biste otkrili šta vam dobro stoji, koja boja, vezivanje ili širina. Ne smete da izgledate kao devojčica, jer ćete izgledati smešno i neozbiljno, ali bi trebalo da izgledate „slatko“.

ZALIZAN REP

Ovo je definitivno frizura za žene kojima se brzo masti kosa, imaju retku kosu ili njihova kosa jednostavno ima loš dan. Zalizani visoki rep je savršena opcija, jer ćete tako izgledati uredno, i niko neće da primeti da nešto nije u redu s vašom kosom.

DUBOKA CRTA NA STRANU

Kada kosa jednostavno otkaže poslušnost, ovo je jedan od načina kako da spasite frizuru za samo nekoliko minuta. Naime, prebacivanjem kose sa jedne strane na drugu, promenićete nje prirodan pad na koji je već naviknuta, što će vam dati sasvim novi izgled i volumen. Pričvrstite kosu sa šnalicom i spremni ste za izlazak.

KRATKA RAZBARUŠENA KOSA

Za osobe koje imaju kratku kosu, razbarušeni izgled može da bude dobra opcija. Razbarušen izgled možete da postignete na suvoj ili mokroj kosi, uz pomoć pene za kosu, gela i laka. Trebalo bi da jednom rukom prolazite kroz kosu kako bi ona dobila volumena.

Životni stil / S Media /

2 thoughts on “DESET IDEJA DA NAPRAVITE FRIZURU ZA DESET MINUTA

Zatvoreno za komentare.