TAJNE LEPOTE KOJE ZVEZDE NERADO OTKRIVAJU

Zabluda je da poznate dame besprekoran izgled duguju hirurgiji i botoksu. Mnoge od njih primenjuju jeftine trikove za lepotu, ali nerado o njima pričaju. Šminkerka Lindzi Mils otkriva šta zvezde obilato koriste kako bi blistale na crvenom tepihu.

BELI KREJON

Veoma popularan trik među supermodelima. Beli krejon otvara oko, a nanosi se samo na unutrašnju stranu donjeg kapka.

SATENSKI JASTUK

Male linije koje se javljaju posle spavanja na pamučnom jastuku vremenom postaju dublje bore, te je stoga bolje spavati na satenu. Ovaj materijal prija i kosi.

SOK OD BRUSNICE

Čuvene crvenokose dive ispiraju svoju kosu ovim sokom kako bi ona imala lep sjaj. A I dobar je za unutrašnje organe.

EKSTRAKT PEPERMINTA

Pepermint ima prirodu osobinu širenja krvnih sudova, posebno površinskih, tako da je bolji od kolagenskih injekcija. Stavite malo na usne i divite se prirodno punim usnama.

TRIK ZA SVEŽE LICE

Još jedan od trikova supermodela za hidrataciju lica jeste punomasno mleko pomešano sa vodom, u bočici sa raspršivačem. Ova mešavina, naneta na lice nekoliko puta tokom dana, osvežava kožu i čini je blistavom.

SOK OD LIMUNA

Prirodni toner, sok od limuna čisti lice i osvežava ga sužavajući pore i održavajući čist ten. Limunova kiselina je takođe prirodni piling, kaže Lindzi, a i umanjuje pegice od sunca. Limun treba iscediti na parče vate i očistiti lice pred spavanje.

MASLINOVO ULJE

Skida čak i vodootpornu maskaru, a bogato je vitaminima A i E, prirodnim antioksidantima. Takođe, dobro je za uklanjanje podočnjaka – test je pokazao da nestaju posle tri dana – jer su podočnjaci u većini slučajeva posledica suve kože.

Žena +

2 thoughts on “TAJNE LEPOTE KOJE ZVEZDE NERADO OTKRIVAJU

Zatvoreno za komentare.