VEČNI KOMADI OD DŽINSA

Odeća od džinsa je inače odličan izbor u prelaznom periodu kada se prilagođavamo nižim temperaturama, jer može da se kombinuje uz različite slojevite kombinacije

Već smo navikli da nijedna sezona ne može da prođe bez džinsa. Večan je i uvek u vrhu trendova, što dokazuju i najnovije kolekcije za predstojeću sezonu.

Odeća od džinsa je inače odličan izbor u prelaznom periodu kada se prilagođavamo nižim temperaturama, jer može da se kombinuje uz različite slojevite kombinacije. Dizajneri su i ovoga puta osim klasičnih modela ponudili nešto novo i drugačije, tako da je izbor raznovrstan. A pravila nema, moderni su baš svi komadi od džinsa, a na vama je da ih odaberete i iskombinujete u stilu koji najviše volite.

Ove sezone dominiraju haljine od teksasa različitog kroja – blago strukirane, ravnog kroja, sa visokim strukom. Savršeno stoje u varijanti sa helankama, grilon čarapama, a možete je nositi i kao tuniku uz uske farmerke ili pantalone. Još više ćete je istaći ako je upotpunite dobrim kaišem i cipelama ili čizmama sa visokom potpeticom.

Teksas jakna je uvek dobar izbor, najviše zbog toga što dobro stoji i uz farmerke ili pantalone, ali i uz haljinu, suknju, bermude… Osim klasičnih modela nose se i oni malo kraći, uži sa običnom ili ruskom kragnom.

Ove jeseni na modnu scenu vratila se i teksas košulja koja više nije rezervisana samo za ležernije kombinacije. Uski i strukirani modeli mogu da budu izbor za večernje izlaske, ali i elegantnije prilike.

Mnogi dizajneri su, ipak, i ovoga puta poklonili najviše prostora farmerkama. Izdvajaju se široki modeli muškog kroja, mnoge dame ih vole zbog udobnosti, kao i veoma široke farmerke ravnog kroja.

Ove sezone pojavili su se modeli u stilu sedamdesetih trapez kroja sa visokim strukom, a aktuelni su i oni u bojama – tamno crveni, zlatnosmeđi, u boji masline i patlidžana. U vrhu trendova su i izbledele i iscepane farmerke, i modeli sa štampanim aplikacijama, cirkonima, štrasom koji u dobroj odevnoj kombinaciji mogu da izgledaju zaista posebno.

Život+

2 thoughts on “VEČNI KOMADI OD DŽINSA

Zatvoreno za komentare.