NOVI IZGLED MALE CRNE HALJINE

Osim što je simbol ženstvenosti i elegancije, sa malom crnom haljinom nikad ne možete da pogrešite. Ona može da bude vaš izbor i za dan i za veče, i za posao i za izlaske

Mnogim kreatorima mala crna haljina je večna inspiracija. Osim što je simbol ženstvenosti i elegancije, sa njom nikad ne možete da pogrešite. Ona može da bude vaš izbor i za dan i za veče, i za posao i za izlaske… Zbog toga se uvek i nalazi u vrhu trendova, bez obzira na sezonu.

Ove jeseni dizajneri su se potrudili da joj daju malo drugačiji izgled i učine je još atraktivnijom, a maštovitim kombinovanjem materijala i krojeva zaista su u tome i uspeli. Izbor je veliki, prilagođen je različitim stilovima, tako da svaka dama može da nađe model po svom ukusu. Izdvajaju se haljine užeg kroja koje prate liniju tela i ističu ženstvenost i seksepil. Tu su i romantični modeli dizajnirani u više slojeva, kao i oni izrađeni od providnih materijala, veoma popularnih ove sezone. Zanimljive su i nešto glamuroznije crne haljine ukrašene svetlucavim detaljima, krznom ili perjem. A ove jeseni i zime nezaobilazni su dekoltirani i modeli sa izrezima namenjeni za posebne prilike.

Život +

One thought on “NOVI IZGLED MALE CRNE HALJINE

Zatvoreno za komentare.