NAČINI ZA NEGU LEPOTE IZ CELOG SVETA

Otkrijte kako žene iz raznih zemalja neguju svoju lepotu

IndijkaAUSTRALIJSKA NEGA KOSE

Iz Australije nam dolazi jednostavan i efikasan lek protiv peruti. Sve što treba da uradite je da dodate nekoliko kapi eukaliptusovog uja u vaš šampon.

ŠPANSKI LEK ZA PODOČNJAKE

Dame u Španiji za podočnjake koriste vrlo tanko isečene kolutove krompira. Stavite na oči i ostavite desetak minuta. Krompir u stvari prosvetljuje vašu kožu, čineći da tamni kolutovi ispod očiju budu bleđi.

JAPANSKA NEGA KOŽE

Japanske žene su poznate po svojoj negovanoj koži. One koriste ulje kamelije protiv bora, za jačanje noktiju i kose i čak za smirivanje opekotina.

BRAZILSKI LEK ZA CELULIT

Brazilke trljaju svoju kožu peskom kao tretman za eliminisanje celulita i stimulisanje cirkulacije kože.

INDIJSKA NEGA KOSE

Žene iz Indije imaju predivnu kosu. Da biste ojačali svoju kosu, zagrejte kokosovo ulje i umasirajte ga u kožu glave jednom nedeljno. Prespavajte tako i operite kosu ujutro, da bi vam kosa bila sjajna i gusta. Odmah ćete primetiti rezultate.

SKANDINAVSKA NEGA KOŽE

Skandinavke su takođe poznate po lepoj koži. One koriste jednostavan trik. Ne samo da piju dosta mineralne vode, već se i umivaju lice njom. Ključno je da voda bude ledeno hladna i da se isprskate 20 puta. Ne samo da će vam koža biti hidrirana i zdravija, već ćete se rešiti i otečenosti.

KINESKA TAJNA PROTIV STARENJA

Umesto botoksa, kolagena i tome sličnog, žene u Kini piju beli čaj, koji pomaže da se koža oslobodi slobodnih radikala.

Životni stil