KAKAO I KAFA ZA LEPU KOŽU

Za masnu kožu, u masku od kafe i kakao praha dodajte sok od limuna, a ako je suva dodajte neutralnu pavlaku ili jogurt, dok će osetljivom tipu kože najbolje odgovarati med

Mešavina mlevene kafe i kakao pudera osvežiće vašu kožu i dati joj novi sjaj. Takva maska odgovara svakom tipu kože, a vrlo jednostavno možete sami da je napravite kod kuće.

Ako vam je koža masna, u masku od kafe i kakao praha dodajte sok od limuna, a ako je suva dodajte neutralnu pavlaku ili jogurt, dok će osetljivom tipu kože najbolje odgovarati med.

Sastojci: 4 kafene kašike mlevene kafe, 4 kafene kašike kakao praha, dve kafene kašike jogurta ili pavlake, 3 kašike meda ili limunovog soka.

Prvo izmešajte kafu i kakao, a zatim dodajte jogurt ili pavlaku, možete i mleko. Pošto će maska biti prilično žitka, možete joj dodati i ispasiranu bananu koja će njenu teksturu učiniti gušćom. Na kraju, u masku, u zavisnosti od tipa vaše kože, dodajte i limunov sok ili med.

Masku nanesite na lice, vrat i dekolte i ostavite da deluje 20 minuta. Prirodni sastojci od kojih je napravljena vratiće vlažnost vašoj koži, ona će da postane meka i prijatna na dodir.

Život+