KOZMETIČKI PROIZVODI KOJI VOLE SUNCE

Nesnosne vrućine utiču i na naš izgled pa tako samo nekoliko minuta nakon što smo izašle iz  kuće izgledamo kao da smo se satima znojile u teretani. Masna T zona i rastopljena maskara ni na kome ne izgledaju privlačno pa ti donosimo popis od pet stvari koje će te „spasiti“ ovog leta

1. Papirići za upijanje masnoće

Ovi papirići dolaze u slatkim malim pakovanjima, a mogu se naći u gotovo svakoj drogeriji ili parfimeriji. Genijalni papirići izvrsno će upiti masnoću s tvog lica i ostaviti ga lepim i matiranim u samo nekoliko sekundi. P.S. Matirajuće papiriće možeš koristiti i kad ne stigneš oprati kosu, a želiš upiti masnoću s kose.

2. Termalna vodica u spreju

Nošenje bočice s vodom u spreju izvrsna je ideja jer, osim što će te rashladiti i doneti ti preko potrebnu svežinu, ova će tekućina vratiti vlagu u tvoje lice dehidrirano od sunca i klime. Možeš ih nabaviti ili staviti običnu vodu u bočicu s raspršivačem.

3. Bronzer

Bronzer je jedan od najboljih rešenja za postizanje blago preplanulog tena i matiranje lica, a važno je samo pripaziti na to da nije pretaman i da ga ne nanosiš u predebelim slojevima.

4. Vodootporna olovka

Ako voliš koristiti olovku za oči, ali u letnjim danima zbog nje uvek izgledaš uplakano i neuredno, odluči se za vodootpornu varijantu. Neće se topiti, razlivati ni preslikavati pa ćeš tokom celog dana izgledati besprekorno.

5. Stik za usne sa zaštitnim faktorom

Kako bi bile lepe i negovane, i usne treba zaštititi od štetnog uticaja sunca pa ti preporučujemo da leti uz sebe uvek imaš stik sa zaštitnim faktorom.

Index rouge