VEČNE RIMLJANKE

Dizajneri su uspeli da ih učine još udobnijim i privlačnijim, a pojavili su se različiti modeli

U velikom izboru obuće za ovo leto opet se izdvajaju rimljanke, popularne sandale sa kaišićima koje u svakoj odevnoj varijanti izgledaju dovoljno upečatljivo.

Dizajneri su uspeli da ih učine još udobnijim i privlačnijim, a pojavili su se različiti modeli koji će ovog puta zadovoljiti svaki ukus.

Rimljanke su ovog leta još ženstvenije i elegantnije, pa se mogu kombinovati uz gotovo svaki komad odeće – dugačke lepršave ili uske haljine, farmerke, mini suknju, šorts… Osim ravnih pojavili su se i modeli sa potpeticom, koji deluju još efektnije. Različitih su dužina, a podjednako su aktuelni i modeli do članka i oni do kolena. Osim klasičnih rimljanki od kože, popularne su i one dizajnirane od lakovane, zmijske i jelenske kože idealne za elegantnije i večernje varijante.

Nezaobilazni su i modeli u zlatnoj, ružičastoj, crvenoj, plavoj, ljubičastoj boji i drugim aktuelnim bojama leta. Akcenat je i na metalik modelima koji najbolje stoje uz preplanuli ten, kao i na onim sa svetlucavim kaišićima, metalnim dodacima, cvećem, sa lančićima, cirkonima, kamenčićima…

Život+