KRAGNA ZA JAK UTISAK

Moderne su dezenirane, sa enimal printom, cvetne, od teksas platna, kožne, kao i one u jarkim bojama. Naročito je popularan takozvani „Petar Pan“ oblik

Deo jednog odevnog predmeta ove sezone se „odmetnuo“ i započeo samostalni život i to veoma buran. Reč je o kragni. Ona se ove jeseni nosi samostalno, kao modni detalj.

Neki modeli su potpuno ukrašeni perlama, kamenčićima, čipkom i šljokicama i, kao takvi, zamenjuju masivne ogrlice.

Katkada samo vrhovi kragne imaju na sebi našivene perle. Ima ogrlica koje su zaista urađene u obliku kragni i, s obzirom da su srebrne ili zlatne, veoma su skupe. Ipak, da biste ispoštovali ovaj trend, sasvim su dovoljne kragne koje su izrađene od tkanina i – svima dostupne.

Moderne su dezenirane, sa enimal printom, cvetne, od teksas platna, kožne, kao i one u jarkim bojama. Naročito je popularan takozvani „Petar Pan“ oblik, odnosno kragne čiji su vrhovi zaobljeni, ali, naravno, ima i špicastih.

„Prenosivih“ kragni ima za sve prilike, od sportskih do najelegantnijih i najglamuroznijih, sa biserima i šljokicama namenjene su za nošenje u večernjim časovima, a jednobojne za dnevne izlaske. Ili, ako onu sa šljokicama stavite preko vunenog džempera, dobićete sportsko-elegantnu kombinaciju.

Pustite mašti na volju i igrajte se ovim „odmetnikom“ sa košulja. Uvidećete da sa samo jednom kragnom možete napraviti veliki broj odevnih kombinacija.

Život +