PRIRODNA SREDSTVA ZA SKIDANJE ŠMINKE

Da oči ne bi bile crvene, a da koža bude čista i istovremeno zdrava i blistava, isprobajte jednostavna prirodna sredstva

foto JPGMnoge osobe koje imaju osetljive oči i kožu, imaju problem da pronađu odgovarajuće sredstvo za skidanje šminke, jer većina kupovnih sadrži hemikalije koje izazivaju iritacije.

Da oči ne bi bile crvene, a da koža bude čista i istovremeno zdrava i blistava, isprobajte jednostavna prirodna sredstva.

Kokosovo ulje

Ovim uljem osim što ćete skinuti sve ostatke šminke, uspećete i da hidrirate kožu. A, kako je bogato i vitaminima, kokosovo ulje će pozitivno uticati i na trepavice – nahraniće ih i učiniti jačim!

Maslinovo ulje

Funkcioniše na istom principu kao i kokosovo, osim što nije tako gusto. Preporučuje se osobama koje imaju normalnu kožu, dok je kokosovo dobro za one sa suvom. I maslinovo ulje će hidrirati kožu.

Mleko

Reč je odličnom sredstvu za uklanjanje šminke. Kako poseduje enzime, ukloniće sve tragove masnoće i nečistoće sa lica i učiniti ga veoma glatkim i mekim. Osim toga, ima moć i da da ublaži ožiljke i bore.

Život+