OSVEŽAVAJUĆE ZELENE NIJANSE

Ove modne sezone poseban akcenat stavljen je na zelene tonove – od smaragdne do maslinaste. Zelena je prisutna na haljinama, suknjama, pantalonama, ali i na detaljima

zelenoIako je uobičajeno da u ovo doba godine nosimo tamnije i zagasitije tonove, ove sezone modni diktat izgleda nešto drugačije. Mnogi dizajneri inspirisani bojama potpuno su osvežili modnu scenu, a poseban akcenat je na zelenim tonovima, i to od smaragdne do maslinaste. Zelena boja je inače simbol plodnosti, rađanja i uspeha, i najavljuje neki novi početak, upravo zbog toga je ove godine bila inspiracija mnogima u svetu mode.

Haljine u zelenim nijansama od uskih do ležernijih modela, upotpunjene čipkom, volanima, karnerima, plisirane… mogu da budu odličan izbor za svaku priliku, i poslovnu i večernju. Za posebne prilike izdvajaju se dekoltirani modeli od providnih i svetlucavih materijala, ukrojene tako da ističu siluetu i ženstvenost. Moderne su i pantalone u ovoj aktuelnoj boji, posebno širi modeli koji odlično stoje uz džempere različitog kroja. Nezaobilazne su i suknje u zelenim tonovima, kombinovane sa nekom drugom bojom, kao i sakoi u smaragdnozelenoj. Veoma je aktuelna maslinastozelena koja daje elegantnu notu kompletnom izgledu, kao i pistaći zelena koja osvežava svaku kombinaciju.

Uz mnoge aktuelne odevne kombinacije možete da kombinujete i detalje u zelenoj boji – kaiš, šal, torbu, kao i tašnu ili cipele, ravne i sa platformom i visokom potpeticom. Ako želite da osvežite vaš look to možete učiniti i dobrim komadom nakita u zelenoj boji.

Život +