KAPRI PANTALONE

Ove sezone se opet vraćaju u modu i uski, uvek ženstveni i atraktivni, kapri modeli. Praktične i prijatne za nošenje, odličan su izbor za ceo dan, zbog čega ih mnoge dame često kombinuju

capri-pantaloneDizajneri su, čini se, ovog proleća posebno bili inspirisani pantalonama, a sudeći po izlozima prestižnih modnih centara, osim širokih, ove sezone se opet vraćaju u modu i uski, uvek ženstveni i atraktivni, kapri modeli. Praktične i prijatne za nošenje, odličan su izbor za ceo dan, zbog čega ih mnoge dame često kombinuju u svakodnevnim odevnim varijantama. Ove pantalone pogodne su i za svečane i kežual prilike, važno je samo odabrati model koji ističe siluetu i prikriva nedostatke.

Uske kapri pantalone koje prate figuru idealne su za dame proporcionalne građe. U novim modnim linijama ističu se i modeli za poslovne prilike, a mogu da se nose uz sako, košulju ili bluzu. Široki, puf kapri modeli, najbolje stoje visokim i vitkim damama, a što se obuće tiče, odlično im pristaju i ravne cipele, platforme i visoke potpetice. Sportski i ležerni modeli od lana i pamuka preporučuju se za dnevne šetnje i opuštene večernje izlaske. Kapri pantalone sa širim nogavicama mogu da se kombinuju uz različite stilove, a dobro idu i uz tunike i obične majice sa bretelama ili kratkim rukavima.

Život +