RUKAVICE – MALI DETALJ, VELIKI EFEKAT

I dalje su najzastupljenije kožne rukavice, klasične dužine, ali koje i kada su u nekoj neutralnoj boji dolaze do izražaja zbog zanimljivog štepa ili diskretnog ukrasa

… One su i prethodnih sezona dobijale različite dužine, boje, oblike, a taj trend se nastavio. I dalje su najzastupljenije kožne rukavice, klasične dužine, ali koje i kada su u nekoj neutralnoj boji dolaze do izražaja zbog zanimljivog štepa ili diskretnog ukrasa u vidu kamena, mašne i slično.

Pojedini modeli su takvi da su im prsti dopola odsečeni, neki imaju samo deo u koji se ubacuje palac, tako da preostala četiri prsta sasvim slobodno mogu da obavljaju i najpipavije i najpreciznije poslove.

Za večernje izlaske u ponudi su rukavice dužine preko lakata, veoma efektne, uglavnom u crnoj boji, dok su za dan dizajneri izmaštali duge rukavice u jarkim bojama, koje daju pečat zimskom izgledu svake žene.

Sve i da odenete samo jednostavan crni kaput, dovoljne su crvene, ljubičaste, žute ili zelene rukavice, pa da kompletan utisak bude zanimljiviji.

Život +

2 thoughts on “RUKAVICE – MALI DETALJ, VELIKI EFEKAT

Zatvoreno za komentare.